• 110

    ročná tradícia

    NOVÉ ODBORY

    MODERNÉ VYUČOVACIE METÓDY

    Telefon: 056/63 22 678

    SME TU PRE VÁS A BLÍZKO VÁS - ÖNÖKÉRT, ÖNÖKHÖZ KÖZEL

OXFORD TAVASZI SZEMINÁRIUM – MÓDSZERTANI TALÁLKOZÓ VOLT ISKOLÁNKON

P1020989Intézményünk egyike azon iskoláknak, ahol úgynevezett „Minilibraries“ – mini könyvtár található, ami azt jelenti, hogy az Oxford University Press kiadó némely kiadványa nálunk is megtalálható illetve kölcsönözhető.
Ennek köszönhetően évről évre otthont adunk annak a tavaszi módszertani szemináriumnak, melyet az Oxford kassai és eperjesi kerületi konzultánsa szervez az alap- és középiskolás angoltanárok részére.

2014. április 4-én a régió angoltanárai egy újabb szakmai találkozón vettek részt, melynek témája ezúttal az volt, hogy hogyan tanítsunk következetesen, és hogy milyen módon épülnek egymásra az egyes évfolyamok tananyagai. A találkozó főbb programpontjai közt szerepelt a tantervi követelményrendszer felépítése az alapiskolától a középiskoláig, az egyes készségek feljesztése és az ezzel kapcsolatos nehézségek, akadályok leküzdése, valamint azoknak a játékos és kreatív feladattípusoknak a bemutatása, melyek az angol nyelv gyakorlati elsajátítását segítik. Megkerülhetetlen téma volt a különböző információs és kommunikációs technológiák illetve multimédiás eszközök nyújtotta lehetőségek kihasználása a nyelvtanítás során, illetve azok ötvözése néhány hagyományos módszerrel.

A találkozó tankönyvkiállítással és –vásárlással volt egybekötve, továbbá valamennyi résztvevő ajándékot kapott az Oxford kiadó jóvoltából.

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

Comments are closed.