• 110

    ročná tradícia

    NOVÉ ODBORY

    MODERNÉ VYUČOVACIE METÓDY

    Telefon: 056/63 22 678

    SME TU PRE VÁS A BLÍZKO VÁS - ÖNÖKÉRT, ÖNÖKHÖZ KÖZEL

Tradíciók szellemében – BODROGKÖZI KULTURÁLIS FESZTIVÁL

DSC_00012014. szeptember 19-e és 21-e között zajlott Királyhelmecen a Bodrogközi Kulturális Fesztivál, amely a hagyományos szüreti ünnepség és a Város Napja is egyben.

Az elmúlt évhez hasonlóan iskolánk az idén is részt vett a rendezvénysorozaton, standunkat ezúttal is a városi hivatal előcsarnokában állítottuk fel. Célunk elsősorban az volt, hogy minél több látogatót tájékoztassunk az iskolánkon zajló képzésről. Igyekeztünk egy olyan intézményről képet adni, amelyről kiderül, hogy van jövője a régióban, és ahol mindent megteszünk azért, hogy tanulóink szakmailag képesek legyenek megállni a helyüket és alkalmazkodni tudjanak dinamikusan változó világunk kihívásaihoz.

A rendezvényen iskolánk szakmáiból adtunk ízelítőt, kiállítva gépészeink, asztalosaink, kőműveseink és elektrotechnikai műszerészeink alkotásait. Alkotóműhelyünk keretében bemutatkoztak fodrászlányaink, az Ügyes kezek szakkör tagjai és a kereskedelmi akadémia gyakorlócégének diákjai. A szüreti felvonuláson az élő sakkba bekapcsolódó diákjaink is részt vettek, ők később a fesztivál látogatóival sakkpartit is játszottak.

The NextGEN gallery with ID/slug: 40 does not exist or is empty.

Comments are closed.