• 110

    ročná tradícia

    NOVÉ ODBORY

    MODERNÉ VYUČOVACIE METÓDY

    Telefon: 056/63 22 678

    SME TU PRE VÁS A BLÍZKO VÁS - ÖNÖKÉRT, ÖNÖKHÖZ KÖZEL

Töklámpásokat készítettünk

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHalloween megünneplése és a mókás kosztümök viselése nálunk nem vált népszerűvé, ellentétben a töklámpások készítésével, melynek egyre többen hódolnak. Iskolánkon már hagyománnyá vált, hogy diákjaink is bebizonyítják nincsenek híján a kreativitásnak és szabadjára engedik fantáziájukat a töklámpások megalkotásakor.

Az idén október 24-én több lelkes Jack O´Lantern-készítő látott munkához, hogy elkészítse az iskola legeredetibb töklámpását. A csaknem másfél órás munka során kiderült, hogy némelyek egészen profi tökfaragók, és gondosan megtervezték a tökvájás minden fázisát. Természetesen nem hiányozhattak a megfelelő kiegészítők sem. Voltak, akik virággal, borostyánlevéllel, dióval díszítették kreációjukat, de akadtak olyanok is, akik különféle „fejdíszről“ is gondoskodtak.

A töklámpásokat végül valamennyi diák megtekinthette, és szavazhatott a legjobbra, a legötletesebbre. A legtöbb szavazatot a III.B osztály csapata – Demeter Árpád, Kasko Zsolt és Lipán Csaba – kapta. Második lett a Petrová Aneta, Dančová Sandra, Szabová Réka és Tóthová Viviána alkotta négyes az I.D osztályból. A harmadik helyet pedig a I.A osztály lánycsapata szerezte meg Czetőová Eva és Peľová Veronika képviseletében. A nyeretesek jutalomban részesültek, s reméljük, jövőre még többen csatlakoznak és ismét lesz tökfesztivál!

 

The NextGEN gallery with ID/slug: 49 does not exist or is empty.

Comments are closed.