[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tento školský rok sa začal výnimočne kvôli pandémii. Tak, ako celé vyučovanie, aj školské súťaže sa konali dištančnou formou. 10. ročník  literárnej súťaže LEGERE v Nitre prebiehal on-line formou v troch kolách. Študenti pracovali v prvých dvoch kolách s pracovnými listami a v treťom kole mali pripraviť krátky film podľa uvedenej povinnej literatúry.

Súťaže sa zúčastnilo 11 odborných stredných škôl a 13 gymnázií, spolu 72 študentov. Súťaž bola náročná aj kvôli netradičnej forme.

Zo všetkých odborných stredných škôl sa práve naša škola môže pýšiť prvým miestom. Uznanie a obrovská pochvala patrí našim študentom. Reprezentovali nás Ficzu František z I. B, Kocsis Szabolcs z II. B a Ladislav Anderkovics zo IV. A triedy. Poďakovanie patrí aj PhDr. Andrei Pankovics , učiteľke maďarského jazyka a literatúry, ktorá našich študentov priebežne pripravovala.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=“12″ item=“masonryMedia_ScaleWithRotationLight“ grid_id=“vc_gid:1607889137191-a7dc1ded-4726-8″ include=“21744″][/vc_column][/vc_row]