2013. június 6-án a királyhelmeci szakközépiskola diákjai a martini Letart produkciós iroda rendezésében „LELKETLENSÉG” címmel diszkrimináció ellenes nevelési koncerten vettek részt a királyhelmeci gimnázium előadótermében. A koncertet az I.A, II.A, III.A, I.D, III.D és az I.NŠ osztályok mintegy 100 diákja tekintette meg.

 Az előadás olyan aktuális problémákat boncolgatott, mint az intolerancia, megfélemlítés, és az egyre növekvő elhidegülés az emberi kapcsolatokban.

 A lelketlenség program rámutatott a család pótolhatatlan szerepére a gyermeknevelés terén. Az előadás bírálta továbbá a valóság show-kat és termékeiket, a káromkodó, a másokat megalázó, tiszavirág életű „hírességek“ hihetetlen erkölcsi sekélyességét. A megfélemlítés és az intolerancia szándékosan szerepelt a programban, azok pedig, akik mindezt megtestesítik a tehetetlen bolondok, a lelki szegények, akiknek valami hiányzik az életükből, és ezért tekintet nélkül bármire vagy bárkire mindent könyörtelenül elvesznek.

A hivatásos zenészek által előadott koncert a dallamos rockzene és a mélységes emberi igazságokat megfogalmazó sorok nagyszerű elegye volt. Az előadás igazi művészi élményt nyújtott és elgondolkodásra ösztönzött.