[vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]

Dňa 17. 3. 2015 sa naša škola zúčastnila anglického divadelného predstavenia Peter Black. Názov divadelnej hry pripomínajúci v slovenskom preklade hru Čierny Peter nie je náhoda. Autori sa rozhodli rozohrať príbeh človeka, ktorý v priebehu jedného dňa prišiel doslova a do písmena o všetko. Jeho opätovný štart od nuly je motivovaný základnými ľudskými potrebami, ako sú spánok, jedlo, teplo, práca, priatelia a rodina. Obsahovo sa New Beginning Divadelné centrum tentokrát rozhodol rozohrať tému, ktorá sa nás všetkých bezprostredne dotýka a skôr či neskôr s ňou budú aj naši žiaci v rôznych podobách konfrontovaní: hľadanie správneho zamestnania je natoľko dobrodružný fenomén, že si zaslúži javiskové spracovanie.

Dĺžka predstavenia bola cca 70 minút. Dvojjazyčné anglicko-slovenské predstavenie bolo pre žiakov dosť náročné, ale veľmi zrozumiteľné. Predstavenie bolo príjemným spestrením výučby cudzích jazykov.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_masonry_media_grid style=“all“ items_per_page=“10″ element_width=“12″ gap=“15″ button_style=“rounded“ button_color=“blue“ button_size=“md“ arrows_design=“none“ arrows_position=“inside“ arrows_color=“blue“ paging_design=“radio_dots“ paging_color=“grey“ loop=““ autoplay=“-1″ item=“masonryMedia_ScaleWithRotationLight“ grid_id=“vc_gid:1427866987935-30bfb34a-29fd-0″ include=“6971,6968,6972″][/vc_column][/vc_row]