[vc_row][vc_column][vc_column_text]

DSC_0025

2015. június 30-án eljött a várva várt tanév vége, amikoris ünnepélyes keretek között zártuk le az elmúlt tíz hónap munkáját.

A tanárok és diákok felsorakozása és a nemzeti himnusz meghallgatása után az igazgató úr mondta el ünnepi beszédét, melyben kiértékelte a 2014/2015-ös tanév nevelési és oktatási munkájának eredményét. A legjobbak jutalomba részesültek, valamint azok is átvehették diplomaikat, akik versenyeken képviselték iskolánkat.

„A tudomány és technika személyiségei” című versenyen, melyet iskolánk természettudományi tantárgyának bizottsága hirdetett meg Erik Bino II.A és Csatlós Sándor II.B osztályos tanulók szerepeltek a legjobban.

Iskolánk minden éven csatlakozik az „iBOBOR” nemzetközi informatika versenyhez, melynek fő célja a diákokat arra bíztatni, hogy minél szélesebb körben és kreatívabban használják a modern technológiákat mind a tanulás és a hétköznapi élet egyébb területén. Az idén JUNIOR kategóriában Juhász Dániel I.A, SENIOR kategóriában pedig Pankulics János III.B osztályos tanuló teljesített a legjobban.

DSC_0068 A számítógépes írásban idén a következő elsős lányok voltak a legjobbak: Kocsa Stefánia I. helyezett, Lišocka Patrícia II. helyezett, Horváth Cyntia III. helyezett.

Az iskolánkon idén először lett kinevezve „A legjobb fodrásznő”, mely címet Kállai Enikő II.D osztályos tanuló kapta.

 

DSC_0064DSC_0062

Szintén először lett kihirdetve „Iskolánk legjobb diákja-diáklánya”, mégpedig Župčanová Estera III.A és Pankulics János III.B osztályos tanuló személyében.

A tanévzáró végén iskolánk igazgatója megköszönte a diákoknak, a tanároknak és iskolánk egyébb munkásainak egész éves munkáját, mely a nevelés és oktatás mellett még számos tevékenység, rendezvény, versenyek előkészítése és lebonyolítása volt. Mindannyiunknak kellemes szünidőt és szeptemberben sikeres kezdést kívánt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][justified_image_grid facebook_id=136041103096058 facebook_album=1008216585878501]

Viac fotiek

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]