[vc_row][vc_column][vc_column_text]kadern IMG_20160209_111419Aki 2016. február 9-én betért iskolánk 2. számú fodrász szalonjába, hirtelen a mesék világában érezhette magát. A II.D osztály fodrász lányainak fantáziája és kreativitása nem ismert határokat, így közénk varázsoltak olyan mesehősöket, mint a Jégkirálynő, boszorkányok, tündérek, Hófehérke gonosz mostohája, Vilma, Frédy felesége a kőkorszakból.

A mesehősök elbírálása a következő kritériumok szerint zajlott: a modellek csak II.D osztályos tanulók lehettek, bármilyen technikai megoldás engedélyezve volt, a hajat díszítő elem csak a teljes frizura egyharmadát alkothatta, a sminknek és a ruházatnak is összhangban kellett lennie a frizurával. A legfontosabb szempont  a haj, a smink és a ruha teljes összhangja volt.

A zsűrit a fodrásznők elméleti és gyakorlati tantárgyainak oktatói alkották: Ing. Kázsmér Judit, Tamási Veronika, Balogh Stela, Bc. Körmöndi Erzsébet.

A bíráknak dolgát nem könnyítette meg az a tény, hogy az összes alkotás szép és érdekes volt. Végül az nyert, aki a legjobban hasonlított mesebeli párjára.

 

Helyezések:  1.helyezett : Cynthia Milá, modell: Réka Szabová

1.helyezett: Štefánia Csorbová, modell: Barbara Battyányiová

2.helyezett : Aneta Petrová, modell: Bernadeta Czetoová

3.helyezett : Simona Gergelyová, modell: Beáta Becová

3.helyezett : Izabela Szajková, modell: Viviána Tóthová

 

IMG_20160209_112806

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]