[gview file=“http://soskch.sk/wp-content/uploads/2021/03/Rozhodnutie-riaditela-skoly.pdf“]

 

Rozhodnutím ministra z 5. februára 2021 s účinnosťou od 8. februára 2021 sa umožňuje obnoviť prezenčnú formu vzdelávania stredným školám pre končiace ročníky, a to za predpokladu, ak to prevádzkové podmienky umožňujú.

V posledných dňoch sme v tejto súvislosti viackrát oslovili žiakov končiacich ročníkov a ich zákonných zástupcov, aby sa vyjadrili k návratu na prezenčné vzdelávanie. Záujem žiakov v jednotlivých skupinách bol nízky aj z dôvodu nepriaznivého epidemiologického vývoja v regióne.

V súlade s Rozhodnutím Ministra školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky č. 2021/10079:1-A1810 zo dňa 05. 02. 2021 a pokynom predsedu Košického samosprávneho kraja č. 5/2021 zo dňa 02. 03. 2021, týmto po zvážení prevádzkových podmienok pri zabezpečovaní prezenčnej formy výučby, odo dňa 03. 03. 2021 ostáva školské vyučovanie mimoriadne prerušené a vzdelávanie je  naďalej zabezpečované dištančnou formou, a to do odvolania.

Opätovne pripomíname žiakom, rodičom a zákonným zástupcom žiakov, aby urobili všetko pre to, aby sa zabránilo ďalšiemu šíreniu respiračných ochorení a koronavírusu a aby sme sa čo najskôr v zdraví mohli spoločne vrátiť do lavíc a k prezenčnej forme vyučovania.     O ukončení dištančnej formy vzdelávania Vás budeme včas informovať prostredníctvom Edupage a stránky školy.

 

Vopred Vám veľmi pekne ďakujeme za porozumenie a spoluprácu.

 

Ing. Ivan Beňo

poverený riaditeľ školy