Friss hírek - Értesítések

A SZK OTK és S Minisztériumának 2021. 02. 08-án kiadott rendelete, az SZK 2021. 02. 06-án elfogadott 77. számú kormányrendelete, és a Kassa Megyei Önkormányzat, mint fenntartó 2021. 02. 24-én kiadott utasítása alapján, értesítjük iskolánk végzős diákjait, azaz a IV.A osztály és a II.NŠ osztály érettségi előtt álló tanulóit, valamint a III.C szakiskolai osztály záróvizsgára készülő tanulóit, hogy 2021. 03. 03-án újraindul a tantermi oktatás.

 

A tanítás az iskolában módosított órarend szerint történik. A szakközépiskolai osztályokban előnyben részesítjük a szaktantárgyakat, a szakgyakorlatot és a nyelveket, vagyis azokat a tantárgyakat, amelyek kapcsolódnak az érettségi vizsgákhoz. A szakiskolai osztályokban a záróvizsga követelményeit figyelembe véve, tanulóinknak szakgyakorlatot és szakmai tantárgyakat tanítunk.

 

A tantermi oktatás feltételei:

Minden tanuló, aki részt vesz az oktatáson, köteles felmutatni:

  1. Felnőtt tanuló esetén a saját negatív antigén tesztjének igazolását, amely 7 napnál nem régebbi (illetve érvényes orvosi igazolását arról, hogy COVID-19 fertőzésen átesett).
  2. Nem felnőtt korú tanuló esetében a saját negatív antigén tesztjének igazolását, amely 7 napnál nem régebbi és szintén 7 napnál nem régebbi antigén teszt igazolását az egyik szülő (törvényes képviselő) részéről (illetve érvényes orvosi igazolását arról, hogy COVID-19 fertőzésen átesett).
  3. Az antigén tesztelésre használják ki az egyes településeken létrehozott mobil mintavételi helyeket, vagy regisztrálni lehet a királyhelmeci kórház következő hivatkozásán keresztül: https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-patient-form.php.
  4. A tanulók a szakgyakorlatra és a szakmai gyakorlatra hozzák magukkal az előírt munkaruhát és cipőt.

 

 

Kráľovský Chlmec, 2021. 02. 25.

 

Ing. Ivan Beňo

PRŠ

 

Stiahnuť (PDF, 244KB)

Click on the button to load the content from docs.google.com.

Load content