2022. október 27-én rendhagyó napot tartottunk iskolánkban. A Halloween a különféle tradíciók mellett egyedülálló lehetőséget ad arra is, hogy szabadjára engedjük a fantáziánkat és szórakozzunk kicsit. A mai napot ennek a jegyében töltöttük.

A diákok rendhagyó órarendjük keretén belül különböző foglalkozáson vettek részt. A kijelölt állomásokon más-más programokkal várták az osztályokat a tanárok: tökfaragás és őszi dekorációk készítése, halloweeni activity, bájitalkeverés és mézeskalács díszítés, filmvetítés, origami és Kahoot! kvíz.

A nap fénypontja a halloweeni sminkverseny volt, amelyet az eredményhirdetés követett. Az első helyen Máté Bernadett II.C és Pálóczi Enikő II.C végeztek, másodikként Marciová Nikoleta III.A és Kreškociová Sofia III.A, Szopko Beatrix III.D és Balog Dominika III.D pedig a harmadik helyezést érték el. Az elkészült sminkek elvarázsolták a zsűrit és saját diáktársaikat is. Gratulálunk a lányoknak a remek alkotásokhoz.

Ezután az őszi dekorációk kiértékelés következett. A szoros verseny után a következő osztályok kerültek ki győztesként: az első helyezést a II.B osztálya nyerte el, másodikként a IV.B, harmadikként pedig III.A végzett.

Köszönjük szépen a részvételt és reméljük, hogy jól szórakoztatok!

Fotók az iskola Facebook oldalán: Halloweeni kavalkád