27. októbra sa na našej škole tradične konala Halloweenská zábava. Halloween, okrem rôznych tradícií ponúka jedinečnú príležitosť popustiť uzdu fantázií a jednoducho – zabaviť sa. Dnešný deň sme strávili v tomto duchu. Žiaci mali vytvorený mimoriadny rozvrh, počas ktorých sa mohli zúčastniť rôznych aktivít.

Počas mimoriadneho rozvrhu žiaci mohli navštíviť rôzne stanovištia, kde ich čakali učitelia so zábavnými aktivitami, medzi ktoré patrilo, napríklad vyrezávanie tekvíc a vyhotovenie jesennej ikebany, halloweenske activity, bosoráctvo a výzdoba medovníkov, halloweenskekino, skladanie origami a halloweensky kvíz, pri ktorom sa použil program s názvom Kahoot! .

Čerešničkou na torte bola súťaž o najkrajšiu halloweenskuvizáž, po ktorej nasledovalo vyhlásenie víťazov súťaží. Prvé miesto v súťaži o najkrajšiu vizáž získali dievčatá Mátéová Bernadett a Enikő Pálocziová z II.C. Druhé miesto patrilo dievčatám z III.A – Nikolete Marcioveja Sofii Kreškociovej. Na treťom mieste sa umiestnili dievčatá z III.D – Beatrix Szopková a Dominika Baloghová. Predstavené vizáže očarili porotu a spolužiakov na celej škole, dievčatám gratulujeme.

Pokračovali sme vyhlásením súťaže o najkrajšiu vyrezanú tekvicu a jesennú ikebanu.
Na prvom mieste sa umiestnili chlapci z II.B, druhé miesto získala IV.B trieda a tretie miesto patrilo III.A.
Ďakujeme každému za účasť a dúfame, že ste sa dobre zabavili.

Fotky nájdete na našej Facebook stránke: Halloweenská zábava