[vc_row][vc_column][vc_column_text]Iskolánk úgy döntött, hogy a nemzetközi diáknap alkalmából megjutalmaz egy tanulót szorgalma és eredményessége alapján. A tanulók iskolán belüli jutalmazására az osztályfőnökök nyújtottak be javaslatokat az iskola választóbizottságához. A díj odaítélésére a következő tanulók lettek javasolva: Kreškociová Sofia logisztika szakos tanuló a III.A osztályból, Koncz Patrik a II.A osztályból, aki a megmunkáló és hegesztő gépek és berendezések programozója szakon tanul, valamint a III.D osztályból a fodrász szakmát végző Szopko Beatrix.

 

A kritériumoknak leginkább Szopko Beatrix felelt meg, aki tanulmányai során kiváló eredményeket ért el és példamutató iskolalátogatással rendelkezik. Lelkiismeretes, szorgalmas, fegyelmezett és barátságos. A diákparlament tagjaként tanórán kívüli tevékenységekben is aktívan részt vesz.

 

  • 3.21. – 1. helyezést ért el a „Szép magyar beszéd” verseny kerülteti fordulójában,
  • 4.21-22. – 2. helyezést ért el a „Szép magyar beszéd” verseny országos fordulójában,
  • 5.20. – 2. helyezést ért el az iskolánk által szervezett „Bodrogköz fodrásza” nemzetközi versenyen.

 

Mindezeket figyelembe véve döntött úgy iskolánk igazgatónője, hogy a Szülői szövetség anyagi támogatással jutalmazza őt. Beatrix egy köszönőlevelet és könyvvásárlási utalványt kapott – mivel szabadidejét olvasással tölti.

Gratulálunk neki, és számos sikert kívánunk a továbbiakban is![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”6″ item=”masonryMedia_ScaleWithRotationLight” grid_id=”vc_gid:1669704427117-88f14273-3c29-0″ include=”27400,27401,27402,27398,27399″][/vc_column][/vc_row]