Bodrogköz fodrásza

Április 19-én került megrendezésre iskolánk szervezésében a  ”BODROGKÖZ FODRÁSZA„ elnevezésű nemzetközi fodrász verseny. Idén már az 6. évfolyamába lépett a vetélkedő, melyen a versenyzők több kategóriában mérhették össze tudásukat.

A Barokk, SISI hercegnő és Velencei karnevál kategóriák már az elnevezésükben is magukban hordozzák az igazán kreatív munkák reményét. A megszokattól eltérően idén iskolánk, a Műszaki Szakok és Mesterségek Szakközépiskola felújított történelmi épületének közösségi terébenkerült megrendezésre. Az új helyszín ismét fantáziadús megoldásoknak adott otthont, idén igazán kitettek magukért a fodrászok a szakmai zsűri legnagyobb megelégedésére. Nagyszerű hajkoronák születtek, remek frizurák valósultak meg. A közönség tetszését is elnyerték a munkák, a fiatalok is szájtátva figyelték, hogyan lesz egy átlagos hajból valami egészen különleges és díszes, ahogyan az a nagy karneválokon lenni szokott.

A verseny résztvevői nemcsak Kassa megyéből  érkeztek, hanem Magyarországról is megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. A jó hangulat, és a versenyszellem garantált volt, ahogyan pedig kialakultak a díszes és kreatív frizurák, már látszott, hogy megérte a fáradozást a verseny megszervezése. A hagyományt érdemes folytatni, az értékes és a Bodrogköz számára fontos eseményt a királyhelmeci Műszaki Szakok és Mesterségek Szakközépiskolája mindig nagyon szívesen megrendezi.

Versenyeredmények:

Barokk – Tanuló

  1. hely: Kristína Bokšanská, Kassa
  2. hely: Albók Evelin, Kazincbarcika
  3. hely: Evelyn Kötelesová, Királyhelmec

Barokk – képzett fodrász

  1. hely: Marcela Madarová

SISI hercegnő – tanuló

  1. hely: Burkus Dzsenifer, Kazincbarcika
  2. hely: Nikola Györgyová, Kassa
  3. hely: Attila Badžo, Nagykapos

Velencei karnevál – képzett fodrász

  1. hely: Marcela Madarová

Igazgatónő díja:
Ivana Siváková, Nagymihály

Gratulálunk a nyerteseknek!