CEDukáció Roadshow

Elindul a 2024-es CEDukáció Roadshow, ami a CED vállalkozásfejlesztési tréningsorozata, melynek első állomása Királyhelmec volt 2024.01.23-án.

A program keretében Laczkó Balázs a CEDukáció szakértője és előadója beszélt arról, hogyan változott a marketing, a kommunikáció az elmúlt időszakban, mitől jó és mitől eladható egy termék vagy egy szolgáltatás, milyen online és offline marketing eszközök állnak rendelkezésre, vagy hogyan változik a kis-és családi vállalkozások helyzete napjainkban. 

Laczkó Balázs minősített Google Ads szakértő, és a Netmarketing Online Reklámügynökség tulajdonosa. A CEDukációs előadást követően a CED Mentorprogramja a Rohonczy 2.0 került bemutatásra. A résztvevők megismerhették a pályázati kiírás részleteit, illetve a kétéves mentorálás főbb irányvonalait. 

A rendezvény a helyi Mailáth József Regionális Múzeum – Nagyterembén zajlott. Iskolánk III.A és IV.A logisztikai szakos tanulói érdeklődéssel vettek részt az előadáson, mely hasznos   információkkal látta el diákjainkat.