2022. november 11-én és 15-én iskolánk vendégül látta a nagytárkányi, tiszacsernyői, bélyi, bolyi, bodrogszerdahelyi, szomotori és nagygéresi magyar tanítási nyelvű alapiskolák, valamint a leleszi, borsi, bodrogszerdahelyi és szomotori szlovák tanítási nyelvű alapiskolák tanulóit. Elsődleges célunk az volt, hogy segítő kezet nyújtsunk a megfelelő középiskola kiválasztásánál a kilencedikes tanulóknak.

A jelenlevők kísérő tanárokkal meglátogatták a korszerűen felszerelt szaktantermeket és műhelyeket, a stílusos könyvtárat, valamint az új fodrászszalont. Mindeközben betekintést nyerhettek a különböző szakokon és szakmákon zajló tanítási folyamatba, de a tanórán kívüli foglalkozásokkal is megismerkedhettek.
Egy mindent átfogó prezentáció keretében az iskolánk iránt érdeklődők rengeteg információt kaptak a tanulmányi szakokról, a tanórán kívüli tevékenységekről, láthatták az iskola felszereltségét, így véleményt tudtak alkotni az intézményről. A tanulók tájékoztatást kaptak a megvalósult és a folyamatban lévő projektekről, amelyekben az iskola aktívan részt vesz, továbbá a duális oktatás lehetőségeiről is értesültek.
Mindenkinek, aki részt vett a „Nyílt napokon” iskolánkban, köszönjük a látogatását, és reméljük, szeptemberben újra találkozunk.